Консумативи

Информация

Чаши дизайнерски за капучино illy WATERMILL

Сет от 6 Дизайнерски капучино чаши

Повече детайли

Цена: 379,00 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

Тази  Illy Арт колекция WATERMILL е уникална лимитирана нова серия от чаши и чинийки, оформена от основателя и артистичен директор Robert Wilson на WATERMILL център за художници които работят и мислят креативно. Новата Illy Art Collection е създадена по време на годишната Международна лятна програма. WATERMILL /Воденицата / център организира семинар посветен на изкуството и науката - тук, хора с различен произход и страни могат да изследват и да експериментират нови форми на изкуството.
На този семинар пет художника - Christopher Knowles, Hope Esser, Willie Filkowski, Close Floirat и Gintare Minelgaite - бяха избрани да отразяват духа на WATERMILL център на култовата illy чашка с кафе в сътрудничество с основателя Robert Wilson. Дизайна на колекцията съдържа елементи от архитектурата на Воденицата център, позовава се и на повтарящи се теми в работата на Wilson.
Лимитираната серия колекционерски чаши са подписани и номерирани от художника, и се предлагат в ограничени количества. Общо сборникът съдържа шест чаши и шест чиниики, една книжка за артистите и техните проекти и плакат, който разказва историята на художествената колекция на illy.
Лимитираната серия колекционерски чаши са подписани и номерирани от художника, и са на разположение в ограничени количества.