Home

Информация

Nespresso Arpeggio Decaffeinato: Преглед отблизо

Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр.

Цена: 12,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

Тази изящна смес е истинско отражение на културното значение на Флоренция: интелектуално средище в сърцето на Италия и притегателен център на влияния от цялата страна.
Изпичането на Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato обединява тези влияния, като комбинира плодови нотки, традиционно срещащи се в Северна Италия с какаови нотки от юг, което се превръща в кадифена, плътна и кремообразна чаша.
Това творение е за любителите на чистия вкус, дори и за тези, които предпочитат безкофеинова версия.

ПРОИЗХОД
Ispirazione Firenze Decaffeinato Arpeggio е смес от декофеинизирани кафета Арабика от Латинска Америка, в центъра на която се намира сорт от Коста Рика с отличителен малцов аромат. Всички сортове кафета в този бленд са декофеинизирана Арабика и този обединен вкус е толкова магнетичен, колкото Флоренция през Ренесанса.

ИЗПИЧАНЕ
Тъмното и дълго изпичане по методите от Бразилия и Коста Рика, развива до край интензивността на какаовите нотки. За да създадем баланс, изпекохме плодовите кафета по-светло, в знак на уважение към сложността на стила на печене във Флоренция, който придава на това еспресо неговия сериозен характер и класа.


АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato е толкова гъсто и кремообразно, колкото предшественика си с кофеин. Декофеинизацията не намалява печените и какаови нотки в този бленд. Каймакът е кремообразен, с кадифена и неустоима текстура.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: