Кафе решения за дома

Информация

Nespresso Roma капсули 10 бр.

Цена: 11,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

Ароматът, излъчващ се от традиционните кафенета на Рим е свидетелство за богата история на контрасти: популярни вкусове, повлияни от елегантността на столицата. Това многообразие се отразява в изкусното изпичане на кафето, което постига интензивност, дълбок вкус и киселинни нотки.

ПРОИЗХОД
За да се постигне комплексният характер на класическото римско еспресо, трябва да се започне с правилния бленд. Магнетичната сложност на римското изпичане идва от отличителната 70:30 смес от Арабика и Робуста. Вдъхновени от този стил, ние създадохме Ispirazione Roma, за да дадем на нашето кафе финес. Избрахме Арабика и Робуста от Бразилия за качествена основа. Добавянето на измита Арабика, расла на висока надморска височина в Ixhuatlan в Мексико, осигурява открояваща се киселинност и нежни зелени плодови аромати. Тази мексиканска Арабика расте в богати и плодородни вулканични почви и се обработва изключително внимателно - фермерите изсушават кафето си върху т.нар. „издигнати сухи легла“, за да го предпазят от дъждове. Можете да се насладите на резултата в чаша готово кафе. Превъзходството на тези кафета и сложността на бленда отдават почит на прекрасното съчетание на древна традиция и съвременна елегантност, с която се срещате в Рим.

ИЗПИЧАНЕ
Когато сте в Рим, тъмното еспресо в лешников цвят и облечено със захар, ще Ви се стори на вкус като Римската империя в разцвета си. Еспресото в Рим се сервира горещо и се пие за 30 секунди. Искахме да отдадем почит на шикозността на съвременния Рим и затова дадохме на Ispirazione Roma фино и светло изпичане. Балансиращият интензитет и дълбокият аромат на кафето, с нюанс на киселинност, придават на Ispirazione Roma неговата елегантност. Финото смилане запазва ароматната изтънченост на бленда и дава на Ispirazione Roma сила и същевременно нежност - точно както римската история е пълна с контрасти.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
От времето на Древен Рим много култури са преминали през този мегаполис. Днес модерният Рим добавя своята елегантност към богатата история на града. По същият начин Ispirazione Roma се отличава с красиво многообразие. Характерен е неговият майсторски баланс между силата на изпичане, дървесните и зърнени нотки, фината киселинност и елегантните аромати. Ispirazione Roma е идеалното кафе, ако търсите смело, но изящно еспресо - има класически вкус, увенчан с елегантност.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: