Капсули за кафе Nespresso

Информация

Nespresso Livanto капсули 10 бр.

Цена: 11,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

От този важен търговски град, моряците обиколили земното кълбо в стремежа си да открият безброй вкусове и аромати. Кафетата от Латинска Америка са сред съкровищата, които те донесли от своите пътешествия. Средното изпичане на Ispirazione Genova Livanto обединява с елегантен баланс вкусовете на бразилско, колумбийско и гватемалско кафе, увенчано от класическата за тях сладка карамелена нотка.

Верен на характера на северно италианското кафе, Ispirazione Genova Livanto е бленд от Арабика с многообразие във вкуса. Започнахме с бразилската Арабика - достъпно, меко кафе. Тази база смесихме с високо отглеждани арабики от Централна и Южна Америка с малцови и плодови профили, които се развиват красиво по време на печене. Избрахме ги, защото те носят нежни аромати и завършен вкус, с който северното италианското кафе е известно.

ИЗПИЧАНЕ
Изпичането на кафе обикновено е по-леко в северната част на страната. Ето защо ние изпекохме кафетата в Ispirazione Genova Livanto средно, което е по-леко от това, което ще намерите на юг, но все още е достатъчно тъмно, за да развие карамелени и препечени зърнени нотки, които придават на това кафе завършения му вкус и запазват деликатната му киселинност непокътната.

Ispirazione Genova Livanto е гладко, завършено и нежно кафе. По-лекото му изпичане развива плътното му тяло и запазва по-фините аромати. Ще уловите аромат на препечени зърнени култури и сладка карамелена нотка.

СЪСТАВКИ И АЛЕРГЕНИ

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: