Капсули за кафе Nespresso

Информация

Nespresso Volluto капсули Преглед отблизо

Nespresso Volluto капсули 10 бр.

Цена: 11,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

СЛАДКО И ЛЕКО КАФЕ
Нежните, но щедри аромати на бразилска и колумбийска Арабика създават елегантна хармония в това достъпно еспресо. Volluto притежава мека, сладка, бисквитено-плодова киселинност, която носи истинска наслада. На това му се вика слънчев живот.

ПРОИЗХОД
Сортовете бразилска и колумбийска Арабика в този бленд са дългогодишни устойчиви кафета и са причината за същинската хармония в златистата капсула Nespresso. Фермерите, които ги отглеждат, са сред първите участници в програмата AAA и полагат изключителни грижи за кафетата и заобикалящата ги среда. Балансираният профил на Volluto се дължи на естествено обработен бразилски сорт – при отглеждането му събраната и обработена реколта се оставя да престои и узрее и така острата свежест на кафето омеква. Тази местна кафена традиция се нарича „reposo“. Другата съставка във Volluto е сорт Арабика, растящ в средновисоките планини в Колумбия. Този сорт е измит и се суши на слънце, за да могат да се извлекат меките му плодови нотки.

ИЗПИЧАНЕ
Volluto е средно изпечено – не твърде бавно и при не твърде висока температура – и средно смляно, за да се постигне пълна хармония. При това изпичане колумбийското кафе запазва плодовите си нотки, а бразилските зърнени нотки се превръщат в сладки и бисквитени. С капсулата Volluto получавате завършено кафе с елегантен баланс.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Nespresso Volluto притежава неустоимо ухание и успокояващи сладки бисквитени нотки – като пресен, изпечен на фурна сладкиш. Колумбийското кафе добавя към златистата капсула свежи нотки на червени плодове, от които блендът оживява – ето това наричаме слънчев живот.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: