Капсули за кафе Nespresso

Информация

Nespresso Cosi капсули 10 бр.

Цена: 11,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

КАФЕ С МЕК И ДЕЛИКАТЕН ПРЕПЕЧЕН ВКУС
Светлото изпичане запазва отличителните аромати на класическите кафета. Cosi приветства небцето Ви с усмивка. Блендът съчетава световно прочути измити сортове Арабика от Източна Африка и Централна Америка. Богатата сладка зърнена основа от Коста Рика се допълва от конфитюрените нотки на узрели червени плодове от Кения.

ПРОИЗХОД
Nespresso Cosi е създадено с идеята да бъде класическо. Направено е от чисти сортове Арабика, които пеят в хор в този бленд. Сърцето на Cosi e сорт Арабика, отглеждан високо в планините на Коста Рика. Кафетата от този регион имат сладка зърнена нотка. Щипката от Кения, със своя прочут наситен, ароматен и богат вкус на червени плодове, е душата на бленда.

ИЗПИЧАНЕ
За да излязат наяве сърцето и душата на капсулата, изпичаме светло латиноамериканските и източноафриканските кафета в нашите пекарни и ги смиламе на едро.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
В чашата си ще усетите деликатното и балансирано дуо от плодови вкусове и дъх на леко препечени зърна. Всичко в Cosi е леко – горчивината, дъха на препечени зърна и текстурата, която от своя страна допринася за класическите му аромати и хармония.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: