Кафе решения за дома

Информация

Nespresso Arpeggio капсули Преглед отблизо

Nespresso Arpeggio капсули 10бр

плътен, наситен вкус

Повече детайли

Цена: 11,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

Тази изящна смес е истинско отражение на културното значение на Флоренция: интелектуално средище в сърцето на Италия и притегателен център на влияния от цялата страна. Стилът на изпичане на Ispirazione Firenze Arpeggio обединява тези влияния, като комбинира плодови нотки, които традиционно се срещат в Северна Италия, с какаови нотки от Юга, превръщащи се в кадифена, плътна и кремообразна чаша.

ПРОИЗХОД
Ispirazione Firenze Arpeggio е смес от кафета Арабика от Латинска Америка, в центъра на която се намира сорт от Коста Рика, с отличителен малцов аромат. Всички останали кафета са също Арабика и този обединен вкус е толкова магнетичен, както Флоренция през Ренесанса.

ИЗПИЧАНЕ
Изработихме Ispirazione Firenze Arpeggio, за да отдадем почит на културата на този град, която черпи от светлия север до тъмния юг. Дългото изпичане на кафените зърна развива отличителните характеристики на Ispirazione Firenze Arpeggio. Въпреки че е бленд, целта му е да даде възможност на всеки един от сортовете кафе да заблести в чашата. Ароматът на малц се превръща в какаови нотки, които придават на това еспресо сериозен характер.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Ispirazione Firenze Arpeggio има плътен и кремообразен профил, с подчертано изпечени и какаови нотки. Има неустоима кремообразна и кадифена текстура. Бихте могли спокойно да го наречете ""изящно изкуство"".

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: