Кафе решения за дома

Информация

Nespresso Kazaar капсули 10 бр.

Цена: 12,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

spirazione Palermo Kazaar - Палермо ни вдъхнови за бавен и тъмен стил на изпичане, в съчетание с високо съдържание на Робуста - отличителните белези на този южен град. Под влияние на африканските и арабските традиции, мултикултурният Палермо ни накара да мечтаем. Резултатът е изключително интензивно кафе, гъсто като сироп, с дървесни и пикантни нотки, увенчано с много тъмен и плътен каймак.

ПРОИЗХОД
Дръзкият интензитет на Ispirazione Palermo Kazaar идва от смесването на четири различни сорта кафе - това говори за мултикултурното наследство на Палермо. Това е крайбрежен град, разположен на пресечната точка на три континента, с вековно влияние от арабската, византийската и испанската култура. Избрахме четири ярки кафета, за да отдадем почит на тази история. Традиционно грубата сила на кафето се постига с неизмита Робуста и това доминира в този бленд от Южна Италия. Нашата измита Робуста обаче е рядка находка, която при Ispirazione Palermo Kazaar балансира с чист вкус и кремообразна текстура. Производителите на тази Робуста обработват кафето си със същата грижа, която полагат и производителите на измита Арабика. Това дава възможност да се придаде елегантен нюанс на силата на Ispirazione Palermo Kazaar. Останалите кафета са латиноамерикански арабики, които придават естествена сладост.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Приложихме разделно изпичане, за да разкрием отличителните качества на всяко едно от кафетата в бленда на Ispirazione Palermo Kazaar. Повечето от сортовете Арабика и Робуста се подлагат на интензивно изпичане, за да развият горчивината и плътността си. Ние изпичаме неизмитата Робуста за по-кратко време до светла степен, за да разкрием някои от по-фините ароматни нотки. Стилът на печене на Ispirazione Palermo Kazaar отразява арабското и африканското влияние, което виждате в тъмните и интензивни кафета на Южна Италия.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Доловихте ли аромата на подправки, който се носи чак от Африка? Ще почувствате дръзка горчивина и пиперливи нотки, които това плътно и гъсто кафе излъчва. В това еспресо взаимно се балансират Арабика и Робуста. То отразява както крайбрежния начин на живот на Палермо, така и неговата богата история. Седнете на слънце и се насладите на Ispirazione Palermo Kazaar със всичко около Вас - от храната в чинията Ви до заобикалящата Ви архитектура, нашепвайки историите на всички, които са преминали през Палермо.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: