Кафе решения за дома

Информация

Nespresso Ristretto капсули 10 бр.

Цена: 11,50 лв

Може да поръчате и на телефон: 0883968666

Капка изящество - същността на емблематичната италианска традиция в пиенето на кафе. Вдъхновени от ристрето - символа на всички италиански кафета, избрахме да не имитираме, а да изпечем своя уникална версия. Бавно изпечено за постигане на забележително тяло, ярко и плодово, това кафе е кулминацията на всичко, което открихме чрез своя анализ на емблематичната италианска чаша.

ПРОИЗХОД
Италианците казват, че за кафето са важни четири 'М' фактора - сместа от кафени зърна (miscela), смилането (macinazione), еспресо машината (macchina) и човекът, който прави еспресо (mano). С уважение към тази италианска класика, при създаването на Ispirazione Ristretto Italiano започваме със сместа - мицела. Ispirazione Ristretto Italiano е изискана рецепта от кафета - смес от Арабика и Робуста - като всяко кафе се откроява ярко, за да създаде този емблематичен италиански вкус. Изработихме го така, че да отразява елегантността и съвършенството на италианската култура и кафе. Върху неутралната база на бразилската Арабика прибавихме Робуста от Южна Индия. Най-добрите от южноамериканските и източноафриканските арабики добавят плодова нотка към Ispirazione Ristretto Italiano.

ИЗПИЧАНЕ
Раздeлното печене означава, че можете да усетите вкуса на всеки един от сортовете кафе в чашата. Дълго изпеченото кафе Робуста придава на Ispirazione Ristretto Italiano вкус на печено кафе и какаова горчивина. Добавянето на Арабика чрез бързо печене запазва живи ярките киселинни и плодови нотки на този сорт кафе. Чрез Ispirazione Ristretto Italiano честваме богатата история на Италия и на майсторското изпичане на кафе.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Печено и интензивно кафе, но с плодови нотки и загадъчна киселинност - Ispirazione Ristretto Italiano е мистериозен и магнетичен в своята сложност. Това е профил, достоен за посланик - кафе, което доказва страстта на италианците към кафето, бъдейки част от ежедневието им. Направено за класическите 25 мл, скоро ще видите колко прави са италианците - тази капка вкус показва как малко,

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: